Bransjepakke eiendom

Gjør du som alle andre?

Finn.no er fremdeles stedet å være. Men som oftest er ikke det nok. Det er tilfeldighetens spill å satse på at man blir valgt ut i mengden av tilsvarende annonser.

Grytting Bye Kommunikasjon hjelper deg med en helhetlig og riktig presentasjon. Med følgende byggeklosser skaper vi en bunnsolid relasjon til din målgruppe:

 

Innhold som selger. Første bud er å  presentere eiendommen på en god og riktig måte. Bilder og faktaopplysninger er det man forventer å finne for enhver eiendom som er til salgs. Men gir du egentlig det riktige bildet?

– Bilder fra lufta
Med dronefoto får man bokstavelig talt et helt annet bilde av eiendommen. Med bilder fra den riktige vinkelen, får man en presentasjon som virkelig skiller seg ut i mengden.

– Fotorealistiske illustrasjoner
Selger du fremtiden? Dersom du selger hyttetomter, eller en hytte som ennå ikke er bygd, er det ikke alle som har like lett for å se for seg det ferdige produktet. Ved å plassere fotorealistiske illustrasjoner inn i bilder fra eiendommen, kan alle se hvor flott det blir.

Kanaler. Hvordan nå ut til potensielle kjøpere? På www.tomteoversikt.no og finn.no finner de deg. På sosiale medier finner du dem. På nettsiden til eiendommen samler du dem og forteller hvorfor dette er riktig sted for dem.